Masszázsaim

Svéd masszázs: Stressz oldó hatású, görcsoldó, csillapítja a fájdalmakat, javítja a bőr, keringés és nyirokrendszer állapotát, javítja a közérzetet. Fokozza a teljesítőképességet, csökkenti a gyulladásokat. A kezelést követően az izmok feszültsége oldódik és a fájdalomérzet enyhül.

Frissítő masszázs: A masszázskezelés kiváló élénkítő, frissítő hatással lehet szervezetünkre fizikai, illetve szellemi fáradtság esetén egyaránt. A frissítő masszázs a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet. Előnyös hatása van a vérkeringésre és a vérellátásra, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a salakanyagok eltávolítására. Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre. A fáradtság fokozatosan eltűnik, visszatér a test frissessége nő az aktivitás és a koncentrációképesség.

Aroma terápiás masszázs: Az aromaterápiás masszázs általában lassú, gyengéd, masszázsfogások alkalmazásával kezdődik, elősegítve az olaj bőrbejutását. A masszázs és az illóolajok kölcsönösen felerősíthetik egymás hatását, ha megfelelően alkalmazzuk őket. Masszírozás során az illóolaj jobban felszívódik, mintha csak simán bekentük volna a testfelületet. Az illóolajok elsősorban a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe és az érpályába eljutva fejtik ki jótékony hatásukat, de az illóolaj illatanyagainak belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában.
Kérhető illóolajok: levendula, narancs, kakukkfű, kamilla, bio extraszűz olívaolaj és kelet varázsa olaj

Kényeztető masszázs: A masszázs a testen keresztül a lélekre hat. Nem gyúró, erős mozdulatokkal operál. A fogások finom érintések megadott sorrendjében történnek, harmonizálva testi, szellemi, lelki energiáinkat. Segítségével feloldhatjuk a feszültségeket, serkenthetjük a vérkeringést. Az alkalmazott olaj hatására a bőr felmelegszik, a pólusok kitágulnak, testünk minden helyére eljutnak a fontos anyagok, és távoznak a nem kívántak. Ennek hatására a kényeztető masszázs javítja az ízületek, izmok állapotát és bőr szerkezetét. Emellett oldja a feszültségeket és a megteremtett egyensúly hatására újra elkezd áramlani a testben az életenergia. Ez a masszázs tökéletes alkalmat ad arra, hogy önmagunkkal törődjünk. A masszőr megteremti a hangulatot, és megmutatja az utat is ehhez.

Kókuszolajos masszázs: A  100%-os  tiszta, természetes, vegyszermentes kókuszolajjal történik. A kókuszolaj gazdag telített zsírsavakban és antioxidánsokban, antibakteriális hatású, optimális működésre serkenti, fertőtleníti és puhítja a bőrt. A masszázs során a bőr mélyebb rétegeit is elérjük, melybe kellemesen beszívódik a kókuszolaj, így még hatékonyabb a bőrápolás. A kókuszolaj a bőrbe jutva lassítja a sejtek öregedését, csökkenti a ráncokat, táplálja és feszesíti a bőrt. Nyugtató hatású, segít a stressz elűzésében.

Arcmasszázs: A gyengéd mozdulatok során javul az izmok oxigén- és tápanyagellátása, felgyorsulnak a bőr öntisztító folyamatai, és könnyebben leválnak az elhalt hámsejtek. Mivel fokozódik a sejtek, rostok képződése, és gyorsul a vérkeringés, erős öregedésgátló hatása egyaránt van az arcmasszázsnak.

Hátmasszázs: Ez a masszázs különösen alkalmas a feszültségoldásra. A modern életforma általában megterheli az emberek hátát, ezért is érdemes ezt a testrészt kezelni. A hátmasszázs a keresztcsonttól a nyakszirtig történik. A hát kezelése során a külön gondot fordítok a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók tapinthatók ki.

Indiai fejmasszázs: A masszázs során endorfin termelődik, mely segíti a testi és a lelki harmóniát. A fejmasszázs ajánlott idegesség, stressz, kimerültség esetén, melyek kísérő tünete lehet: fejfájás, váll- és nyakfájdalom. Enyhítheti a depressziót is. Az indiai fejmasszázs egy pihentető masszázs, mely nem az adott energiapontokra hat, hanem általános jellegű, a stresszoldásra helyezi a fő hangsúlyt.

Talp masszázs: Serkenti a vérkeringést, ezáltal javul az anyagcsere. Biztosítja az életenergiák szabad áramlását. Hatással van az idegrendszerre, oldja a feszültségeket, segíti az ellazulást. Méregtelenítő hatása révén tisztítja az egész szervezetet. Serkenti a nyirokkeringést, ezáltal erősíti az immunrendszert. Szabályozó, harmonizáló hatással van az egész szervezet működésére. Mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését.

Prosztata masszázs: A prosztatamasszázs a prosztata masszírozását, stimulálását jelenti. Ennek egyrészt szexuális szerepe lehet (előfordulhat, hogy valaki pusztán a prosztata masszírozásától is képes elérni az orgazmust), másrészt egészségmegőrző funkciót is tulajdonítanak neki. A prosztata masszírozásával váladék ürül a prosztatából, és ez segíthet “tisztán” tartani a prosztatavezetéket, eltávolítani a pangó folyadékot. Mivel a prosztata a hasüregnek inkább hátsó részén található, a prosztata stimulálása a végbélen vagy a gáton keresztül történik.